No products in the cart.

No products in the cart.

logo_0001

Contact Info

Rr. Wesley Clark, 
Prizren 20000, Kosovo

+383 44 268 547

Folow Us

Kompania DECOR është themeluar në vitin 2001, me një objekt me sipërfaqe të vogël, dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me programin e sotëm që kemi me mbi 200 Artikuj.

Contacts

Rr. Wesley Clark, 
Prizren 20000, Kosovo

+383 44 268 547

Produktet tona

Dyer të dhomave
Dyer të Blinduara
Laminat dhe Parket
Rafte Metalike për Kepuce
Dritare Kulmi
Shkallë Tavani

DECOR SHOWROOM

Copyright © 2022 DECOR 

PRIZREN