No products in the cart.

No products in the cart.

logo_0001

Contact Info

Rr. Wesley Clark, 
Prizren 20000, Kosovo

+383 44 268 547

Folow Us

DECOR The story of beauty

Kompania DECOR është themeluar në vitin 2001, me një objekt me sipërfaqe të vogël, dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me programin e sotëm që kemi me mbi 200 Artikuj. E fituam besimin tek ju falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin, përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime tejet të volitshme.

Produktet kryesore: Dyer të dhomave, Dyer të Blinduara, Laminat, Parket, Rafte Metalike për Kepuce, Dritare Kulmi, Shkallë Tavani, etj.

image-layers_2-1
003

SHOW ROOM VIDEO PREZENTIM

PRODUKTET

Disa nga produktet kryesore të listuara me poshtë

Dyer të dhomave

Dyer të dhomave

Përshkrimi i produktit ne detaje

Dyer të Blinduara

Dyer të Blinduara

Përshkrimi i produktit ne detaje

Laminat, Parket

Laminat, Parket

Përshkrimi i produktit ne detaje

Rafte Metalike për Kepuce

Rafte Metalike për Kepuce

Përshkrimi i produktit ne detaje

Dritare Kulmi

Dritare Kulmi

Përshkrimi i produktit ne detaje

Shkallë Tavani

Shkallë Tavani

Përshkrimi i produktit ne detaje