No products in the cart.

No products in the cart.

logo_0001

Contact Info

Rr. Wesley Clark, 
Prizren 20000, Kosovo

+383 44 268 547

Folow Us

DECOR THE STORY OF BEAUTY

Kompania DECOR është themeluar në vitin 2001, me një objekt me sipërfaqe të vogël, dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me programin e sotëm që kemi me mbi 200 Artikuj. E fituam besimin tek ju falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin, përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime tejet të volitshme.
Laminati, Nenshtresat, Tapetat, Dyert, Shkallet e Tavanit, Dritaret e Kulmit, janë vetem disa nga artikujt qe kompanija jonë ju ofron konsumatoreve, dhe njokohesisht me përgjegjësi të plot ju garanton për cilësin dhe kualitetin me standarde europiane.

image-layers_1-1
image-layers_1-3-270x300

SHOWROOM

Dyer te dhomave, Dyer te Blinduara, Laminat, Parket, Rafte Metalike per Kepuce,Dritare Kulmi, Shkall Tavani, etj.

SHOW ROOM

MODERN ME TE GJITHA PRODUKTET E EKSPOZUARA

slider-home1_2-1024x507

DECOR HOME

E fituam besimin tek ju falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin, përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime tejet të volitshme.