Decor 01

" Decor "

www.decor-ks.com

Kompania DECOR është themeluar në vitin 2001, me një objekt me sipërfaqe të vogël, dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me programin e sotëm që kemi me mbi 200 Artikuj. E fituam besimin tek ju falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin, përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime tejet të volitshme.
Laminati, Nenshtresat, Tapetat, Dyert, Shkallet e Tavanit, Dritaret e Kulmit, jan vetem disa nga artikujt qe kompanija jonë ju ofron konsumatoreve, dhe njokohesisht me përgjegjësi të plot ju garanton për cilësin dhe kualitetin me standarde europiane.
 Exclusiviteti për nënshtresa i fituar kët vitë nga prodhuesi më i madh i nenshtresave ne Europ Arbiton nga Polonia na  bën edhe më të fuqishëm , dhe na jep kurajo që me përkushtim dhe punë të palodhshme të vazhdojm më tutje….

 

 Produktet:          prodhuesit:

Laminat zvicrran    KRONOPOL         (SWISS KRONO GROUP)
                           KRONOSWISS      (SWISS KRONO GROUP)

Laminat zvicerran    EMOLINE        
                           KRONO ORIGINAL     

Shkallë Tavani:        OMAN       (POLONI)
                            DOLLE       
Dyer te Dhomave:   INVADO     (ITALI)