Decor-ks
  • decor
  • decor
  • decor
  • decor
  • decor
  • decor
  • decor
  • decor
decor1 decor2 decor3 decor4 decor5 decor6 decor7 decor8

DECOR /Produktet

Image 05Laminati


Laminat Zvicerran:Kronopol dhe Kronoswiss (Swiss Krono Group) Laminat Gjerman: Emoline dhe Krono Original

Image 05Tapeta dekorative


Tapeta Eksluzive nga kompani te njohura: Rasch, Marburg, Living valls.

Image 05Shkallë tavani


Shkallë Tavani: OMAN (POLONI) DOLLE (HUNGARI)

Image 06Dyer të dhomave


Dyer të Dhomave me kualitet shumë të lartë nga prodhuesi: INVADO (ITALI)